Viitailan Seurojentalo

Viitailan Seurojentalo on viihtyisä juhlapaikka Asikkalassa, Viitailan kylässä, keskellä kaunista Hämeen maisemaa. Hyväkuntoinen ja tilava seurojentalo tarjoaa erinomaiset puitteet erilaisten tapahtumien ja perhejuhlien järjestämiseen. Pieniin tilaisuuksiin voit vuokrata pelkän ravintolasalin, esim kokouksiin.

Talon perustiedot

Rakennusvuosi 1920
Henkilömäärä 200
Kerrosluku 2


Tilojen vuokraaminen

Onko tila vuokrattavissa? Kyllä
Vuokraushinnat

Häätilaisuuksissa ja muissa kokoviikonlopun juhlissa tilavuokra on kesäaikaan 500 € ja talviaikaan 600 € (talviaika 1.9.-31.5.). Tilat ovat käytössä torstai aamusta sunnuntai iltaan, hinta sisältää siivouksen.

Vuorokausivuokra 200 € (talvella 300€)

Kokoustilat (ruokasali + keittiö) sopimuksen mukaan, kysy tarjous!

Onko käyttö ympärivuotista? Kyllä

Talon tilat

Sali Vuonna 2004 peruskorjattu ilmastoituun juhlasaliin saadaan katettua sujuvasti pöydät noin 200 hengelle. Pöytiä on eri kokoisia ja mallisia, joten tila on muotoiltavissa erilaisiin kokonaisuuksiin. Pöytäjärjestyksen voi suunnitella ja toteuttaa haluamallaan tavalla. Yleensä myös tanssilattialle jää mukavasti tilaa.
Näyttämö Näyttämölle sopii isompikin orkesteri tai esiintyjäjoukko. Jollei lavaa tarvita, voidaan se peittää verhoilla. Esiintyjille on oma takakammari vaatteiden vaihtoa ja oleskelua varten.
Ravintola Ravintolasaliin sopii kattamaan vaikka suuremmankin noutopöydän. Ravintolasali toimii myös kokoustilana tai vaikka varsinaisena juhlatilana pienemmissä tilaisuuksissa kuten ristiäiset, syntymäpäivät ja muistotilaisuudet. Tarjoiluluukusta voidaan kätevästi hoitaa esim. kokoustarjoilut tai puffetit.
Keittiö Tilavasta keittiöstä on kulku sekä juhlasaliin että ruokasaliin. Keittiöön on oma sisäänkäynti. Keittiössä teollisuusliesi, tilavat kylmälaiteet sekä suurkeittiö tiskikone.
Eteinen Eteisesaulassa on tilaa vaikka onnittelujen vastaanotolle tai lahjapöydälle. Eteisen perällä on tilava naulakko.
Muut tilat Talon yläkerrassa on vielä yksi huone, vaikkapa lapsille leikkihuoneeksi.
WC-tilat Vastikään remontoidut WC-tilat miehille ja naisille

Palvelut ja varusteet

Tuolimäärä (kpl) Juhlasaliin saadaan katettua sujuvasti pöydät noin 200 hengelle. Pöytiä on eri kokoisia ja mallisia, joten tila on muotoiltavissa erilaisiin kokonaisuuksiin
Astiastomäärä (hlö) Ruoka- ja kahviastiasto noin 300 hlölle sekä tarjoiluastioita. Vuokraamme astioita myös talon ulkopuolelle.

Keittiövarusteet

Hella
Jääkaappi
Tiskikone